Zanto en hund etter oppgaver.

Zanto

Bli kjent med Zanto. 

Dette er en bok om storpuddelen Zanto sitt liv. Boken er skrevet som et brev til han.

En kan lese om utfordringene jeg hadde med han og hans store ønske om å være til nytte og hjelp for alle han møter. 

Zanto har vært i media. I 2012 ble han av NRK kåret til årets påske – hund da de sendte en liten påske- serie om ham på TV den påsken.  Flere aviser har skrevet om ham da han gikk på ski, malte malerier, og måkte snø. 

Zanto er også kjent for mange barn da han er en av to hovedpersoner i barnebok serien om hundene Robin og Zanto. Han er også med i serien om Zanto og Kaiza.

På slutten av boken skriver jeg om Zanto sine turaktiviteter.

Boken har 280 sider, kommer til å få stiv perm. og vil antagelig koste 359,- kr. + porto.
ISBN 978-82-692565-1-2

Boken blir utgitt høsten 2021.

Du kan alt nå legge inn en forhåndsbestilling på boken om du ønsker det. Det vil være en hjelp for meg for å vite hvor mange bøker jeg skal trykke opp.
En forhåndsbestilling vil ikke være bindende.

Anne Britt har vært så fantastisk og rette opp språket i denne boken også. Og hun har skrevet en uttalelse om denne boken som jeg limer inn under her.

————————————————————–

Jeg har vært så heldig å få lese gjennom boken til Torhild Hansen:

«Zanto, en hund etter oppgaver.»

I boken henvender Torhild seg direkte til hunden sin, Zanto, for å understreke hvor stor pris hun setter på han.

Dette er historien om Zantos liv. Når jeg leser boken, opplever jeg den enorme kjærligheten mellom eier og hund. Torhild prøver alltid å finne nye måter å nå inn til hunden sin på, hun vil at han skal føle mestring og bli en fornøyd og glad hund. Boken må være et funn for nye hundeeiere, fordi den drøfter aktuelle problemstillinger som

– Når kan man skaffe seg en ny hund?

– Hvordan løser man eventuelle utfordringer som en  valp i huset kan føre med seg?

– Hvordan løser en eventuelle problemer med den gamle hunden?

Selv hadde hun den gamle hunden Robin, da Zanto kom i huset, og hun kjøpte hunden Kaiza, da Zanto ble gammel. Hun skriver om utfordringene den nye valpen gir. Dette budskapet er spesielt viktig i dagens samfunn når mange skaffer seg hund uten å vite hva som kreves.  Ikke minst får vi innblikk i hennes måte å betrakte hunden på. En hund er ikke bare en hund, sier hun. De er individer med ulike behov, ulike væremåter. Fortellingen om Zanto er dønn ærlig, hun legger ikke skjul på utfordringene som det å ha hund gir.

Selv om boken først og fremst handler om Zantos liv, tror jeg at alle hundeeiere vil få tips og ideer og ikke minst tankevekkende innspill om det å ha hund, ved å lese denne boken. Og boken fortjener absolutt å bli lest av mange!

 Anne Britt Stapelfeldt.

——————————-

Fyll ut skjema under her for å forhåndsbestille boken Zanto sparer penger til valp. eller skriv til epost tormaha@online.no

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.