Zanto en hund etter oppgaver.

Se også barnbebok serien om hundene Robin og Zanto,/ og Zanto og Kaiza.
og spenningsromanen Maktiskifte som jeg har skrevet.
og fagbøkene om hund (Triks med hund og På sporet)

Zanto

Bli kjent med Zanto. 

Dette er en bok om storpuddelen Zanto sitt liv. Boken er skrevet som et brev til han.

En kan lese om utfordringene jeg hadde med han og hans store ønske om å være til nytte og hjelp for alle han møter. 

Zanto har vært i media. I 2012 ble han av NRK kåret til årets påske – hund da de sendte en liten påske- serie om ham på TV den påsken.  Flere aviser har skrevet om ham da han gikk på ski, malte malerier, og måkte snø. 

Zanto er også kjent for mange barn da han er en av to hovedpersoner i barnebok serien om hundene Robin og Zanto. Han er også med i serien om Zanto og Kaiza.

På slutten av boken skriver jeg om Zanto sine turaktiviteter.

Boken har 280 sider, har stiv perm, stor skrift, og koster 360,- kr. + porto.
Porto for en eller flere bøker vil komme på 70 kr. Sendt til et sted i Norge.
(Porto til et sted i Europa, utenom Norge blir 175,- kr. )
ISBN 978-82-692565-1-2

Du kan få med et laminert bokmerke med silkebånd laget spesielt til denne boken. Det koster 15,- kr ekstra.

bokmerke fram og bakside Zanto en hund etter oppgaver
Bokmerke til: Zanto, en hund etter oppgaver. Fram og bakside


Anne Britt har vært så fantastisk og rette opp språket i denne boken også. Og hun har skrevet en uttalelse om denne boken som jeg limer inn under her.

————————————————————–

Jeg har vært så heldig å få lese gjennom boken til Torhild Hansen:

«Zanto, en hund etter oppgaver.»

I boken henvender Torhild seg direkte til hunden sin, Zanto, for å understreke hvor stor pris hun setter på han.

Dette er historien om Zantos liv. Når jeg leser boken, opplever jeg den enorme kjærligheten mellom eier og hund. Torhild prøver alltid å finne nye måter å nå inn til hunden sin på, hun vil at han skal føle mestring og bli en fornøyd og glad hund. Boken må være et funn for nye hundeeiere, fordi den drøfter aktuelle problemstillinger som

– Når kan man skaffe seg en ny hund?

– Hvordan løser man eventuelle utfordringer som en  valp i huset kan føre med seg?

– Hvordan løser en eventuelle problemer med den gamle hunden?

Selv hadde hun den gamle hunden Robin, da Zanto kom i huset, og hun kjøpte hunden Kaiza, da Zanto ble gammel. Hun skriver om utfordringene den nye valpen gir. Dette budskapet er spesielt viktig i dagens samfunn når mange skaffer seg hund uten å vite hva som kreves.  Ikke minst får vi innblikk i hennes måte å betrakte hunden på. En hund er ikke bare en hund, sier hun. De er individer med ulike behov, ulike væremåter. Fortellingen om Zanto er dønn ærlig, hun legger ikke skjul på utfordringene som det å ha hund gir.

Selv om boken først og fremst handler om Zantos liv, tror jeg at alle hundeeiere vil få tips og ideer og ikke minst tankevekkende innspill om det å ha hund, ved å lese denne boken. Og boken fortjener absolutt å bli lest av mange!

 Anne Britt Stapelfeldt.

——————————-

Fyll ut skjema under her for å bestille boken Zanto, en hund etter oppgaver. eller skriv til E-post tormaha@online.no

Du må skrive hvilken bok du ønsker deg. din fulle post adresse, telefon nr. epost adresse og navn naturligvis. Så vil jeg ta kontakt med deg innen 24 timer. vanligvis før.

  Nedenfor her ser du flere tilbakemeldinger jeg har fått på denne boken.

  Kommentarer fra lesere av boken om Zanto.
  (Zanto, en hund etter oppgaver)

  Eli Anne Jonassen skrev 30.01.2022:

  Hei. 
  Nå er jeg ferdig med boken om Zanto .For ei fin bok. Rørende og lærerik på.samme tid. Likte spesielt godt at den var skrevet som et brev til den fine hunden som Zanto var. Ble revet med fra første side. Anbefales.
  Superfin bok. Så inspirerende. Jeg ble virkelig imponert. Den her boka skal bli julegaver til  hundefolk framover. Takk for at du delte historien om Zanto med oss. 

  Hilsen Elli Anne 

  Åse Jonassen skrev 28.10.2021:

   Tusen takk for denne flotte boken (leste den ferdig på 2 dager, det var vanskelig å legge den fra seg) Vakkert omslag og fine bilder, selv bokmerkene var spesielt vakre, det vitnet om en omtanke for leseren som varmet. Vi ble kjent med en veldig spesiell hund, og en utrolig flink, og omsorgsfull eier. Du verden hvor dere to passet sammen, kunne ikke vært bedre match. Ble slått av din oppfinnsomhet og psykiske innsikt i hundesinnet. Følte nesten det ikke var noen grenser når det gjaldt å lære og utvikle hundens mentale evner. Det er også en bok som handler om samhold og kjærlighet mellom en hund og dens eier. En rørende, ærlig og varm fortelling, inspirerende og fengslende. Tusen takk for at du delte dette med oss slik at vi ble kjent med denne fantastiske hunden 😊💓

  Gro Knudsen skrev 22.10.2021:

  Hei Torhild. Du må gjerne kopiere teksten! Nå er jeg straks ferdig med boken, og jeg er like berørt/betatt. Den er så spesiell fordi du er så ærlig om alt som ikke var lett. Og så er det så fint å lese om HELE livet til Zanto, til han døde.

  Gro Knudsen skrev 20.10. 2021:

  Hei Toril. Boka om Zanto kom i går, og jeg begynte straks å lese. Er ikke ferdig , men den var vanskelig å legge fra seg i går kveld. En flott bok.

  –  Den er lærerik: Dine erfaringer med to hunder- en gammel , en ny  – tar jeg med meg: Belønning når begge var tilstede, og andre situasjoner. . At valpekullet til Zanto var trent på innkalling fra start, var spennende.

  – Den er underholdende og lett å lese: Min elev vil helt klart ha mye glede av å lese de fleste kapitlene. 

  – For  meg og elevene som har fulgt alle bøkene og Robin og Zanto,   er det veldig godt og hyggelig å lese historien til Zanto!


  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.