Om meg

Jeg heter Torhild M. Hansen. og bor på Vestlandet i Norge. E-post adresse er:
tormaha@online.no

Her på siden finner du de to interessene mine, hund og skriving.

HUND:

Her finner du den flotte grå storpuddel hannen ZANTO Han har oppnådd gode resultater på utstilling og i lydighet. Han konkurrerer nå i elite lydighet. Og er alt blitt en fin sporhund. Han har et kjærlig og tillitsfullt gemytt. Zanto er en meget aktiv hund med stort behov for å bli aktivisert. Han elsker å jobbe og har alt lært seg mange triks som han har opptredd med både i barnehage, skole og på aldershjem.

Du kan se filmer av mange av Zanto sine triks her på nettsiden.. Zanto har vært i media flere ganger både i en tv serie som NRK har laget om ham, og i forbindelse av et bilde hvor han stod på ski.
Og nå senest har han blitt omtalt av media på grunn av sitt talent til å male malerier. Han har fått solgt mange av sine malerier, og men flere er fortatt til salgs her på nettsiden. Jeg har laget en maleri utstilling til maleriene hans her på nettsiden. Zanto er også en av to hovedpersoner i de 5 barnebøkene jeg har skrevet, og har også hjulpet til med å illustrere fagbøkene med hund.

Du finner også en informasjon om den aprikoser storpuddel tispen Kaiza. Hun er et fersk familiemedlem som i skrivende stund er 4 måneder. Jeg har filmet en del av treningen jeg har gjort med henne, og kommer til å fortsette å legge inn filmer med henne. Slik at en kan se utviklingen hennes..

Jeg har hatt hund siden jeg var 8 år, og har hatt forskjellige raser.

Jeg har hatt Beagel, Golden retiever, Glend of emal terrier, Blandings hund, Rottweiler, Bouvier, og nå to storpuddler. I tillegg har jeg hatt ansvar for en schæferhund i et år.

Jeg har skrevet inn, minne skriv over noen av de hundene som jeg har mistet. De har alle på hver sin måte preget, og blitt en del av meg. De hadde alle unike personligheter.

Jeg har gått på mange hundekurs, både i lydighet, bruk, agillety, og klikkekurs. Og har konkurrert med de fleste av hundene mine i både lydighet og bruk.

Under mine linker finner du både hva som kreves for å delta på konkurranser i lydighet og bruk, og terminliste til lydighet.

Jeg er utdannet hundeinstruktør fra Fjellanger hundeskole, og har holdt flere hundekurs tidlig på 90 tallet, i både valpekurs, lydighet og bruk.

SKRIVING:.

Jeg har dysleksi, med vesentlige lese og skrive vansker. Og har slitt gjennom hele skoletiden med det skriftlige og lesingen. Skal jeg være helt ærlig så har jeg i mange år hatt skriving helt i vrangstrupen. Men jeg har jobbet mye med meg selv og skrevet mye hver dag for å bli bedre.

Se for øvrig det jeg har skrevet om å ha dysleksi ved å klikke her.

Jeg har også jobbet på aldershjem og fått erfaring som jeg har brukt i en artikkel i «Vi over 60 » om å gi senil dementes pasienter verdighet. Du kan lese artikkelen ved å klikke her.

Jeg er mye plaget av røyk allergi og astma, og skriver et lite hjertesukk til alle røykende hundeeiere under artikkelen «på sidelinjen». Her får dere se litt inn i de problemene jeg har med røyk, til trass for røykeloven. Du kan lese artikkelen ved å klikke her.

Du finner alle disse artikkelene under diverse siden .

TRENINGS TIPS.

Jeg har her på nettsiden skrevet tips til trening og stell av hund. Som du er velkommen til å lese. Flere tips kommer trolig etter hvert.

BOKUTGIVELSER.

Jeg har utgitt to fagbøker om hund og fem barnebøker, samt en spenningsroman. Du kan lese mer om bøkene jeg har gitt bøkene.

Der finner du også mer informasjon om bøkene som priser og betalings måte. Du vil også på sidene om bøkene finne bestillings skjema som kan fylles ut enten for å bestille, eller om du kun ønsker å ta kontakt.