Jeg har lagt inn to nye filmer under bruks og lydighets filmer.

Det er film av Kaiza som plukker søppel,

og film av Kaiza som er handlager når jeg setter opp gjerde.

Skrevet i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Boken «Triks med hund» blir utgitt med stiv perm og nytt omslag.

Boken «Triks med hund» blir i Desember 2022 utgitt med STIV perm, og nytt omslag. Flere av bildene inni boken blir også byttet ut med nyere bilder i bedre oppløsning. Så boken får nå en ansikts løfning. Innholdet i boken «teksten» er den samme som før.

Skrevet i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Det er planlagt utgitte 4 nye bøker til høsten 2021. Les mer om planene på min bokside.

Skrevet i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Jeg har satt inn en film av Kaiza som som koser seg i plaskebassenget, under hverdags filmer.

Jeg har også satt inn en ny film av Kaiza i en hjemmelaget aktivitets løype i hagen, under aktiviserings filmer.

Skrevet i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Jeg har satt inn film av at Kaiza hjelper meg med å knyte skolisser og morgen kåpe. Etter jeg fikk operert skulderen og ikke kan bruke høyre armen er det litt vanskelig å knyte skolisser med en hånd. så er det flott at hun kan hjelpe meg litt. Filmen ser du under bruks og lydighets filmer.

Skrevet i Uncategorized | Merket med | Legg igjen en kommentar

Ny spenningsfilm til påske kommer

Jeg har laget en 8 episoders drama/ spennings film med hundene mine. Jeg vil sette dem inn i påsken. Begynner på palmesøndag 25.03.2018 . og setter inn ny film hver dag, fram til og med 1 påskedag.  Håper dere vil like filmene.

Skrevet i Nye filmer | 1 kommentar

Da skal alt på nettsiden fungere.

Nå har jeg omsider kommet i land tror jeg. Nå skal alt her inne på nettsiden fungere. Gi meg et ord om dere skulle finne noe som ikke er i orden.

Skrevet i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Nå er mine hunder kommet i orden også.

Det blir stadig mer innhold på siden min. Nå i kveld har jeg fått opp sidene med mine hunder.

Skrevet i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Filmsidene, trenings tipsene og bok informasjonen er på plass

Nå har jeg jobbet i flere uker med å lære meg WordPress, som er programmet jeg lager denne nettsiden i. Og omsider har jeg nå fått alle videoene, trenings tipsene og infoen om bøkene jeg har skrevet på plass. Det går framover sakte men sikkert. De andre sidene her på nettsiden får også innhold litt etter litt.

Skrevet i siste nytt | Merket med , , | Legg igjen en kommentar

Jeg har byttet webhotell og må bygge opp siden på nytt

Jeg har fram til 31.08 hatt min nettside på webhotellet til one.com Og har vært fornøyd med det, fram til nå i august da de brått tredoblet prisen for webhotellet. De hadde endret vilkårene for abonementet jeg hadde hos dem, slik at for å fortsette å ha side hos dem måtte jeg over på et mye dyrere abonement. Derfor sa jeg opp min nettside hos dem.

Men siden jeg har brukt One.com sin nettside hjelper for å lage den forige nettsiden min. Så kunne ikke den overføres hit til dette webhotellet jeg har nå. Det er altså Pro ISP sitt webhotell jeg har gått over til. Så jeg må nå bygge opp nettsiden min helt fra bunden av igjen. Og jeg vil nå bruke Word Press sin nettside bygger. For om jeg flere ganger må bytte webhotell vil jeg da kunne lettere flytte nettsiden direkte uten at jeg må bygge den opp på nytt. Jeg vil også kunne ha sikrehetskoppier av nettsiden på min egen data.

Det vil derfor ta litt tid før denne nettsiden er oppe å går for fullt. Men jeg jobber litt med den hver kveld så litt og litt vil dere merke at siden får innhold.

 

Skrevet i siste nytt | Merket med , , | Legg igjen en kommentar