Jeg har byttet webhotell og må bygge opp siden på nytt

Jeg har fram til 31.08 hatt min nettside på webhotellet til one.com Og har vært fornøyd med det, fram til nå i august da de brått tredoblet prisen for webhotellet. De hadde endret vilkårene for abonementet jeg hadde hos dem, slik at for å fortsette å ha side hos dem måtte jeg over på et mye dyrere abonement. Derfor sa jeg opp min nettside hos dem.

Men siden jeg har brukt One.com sin nettside hjelper for å lage den forige nettsiden min. Så kunne ikke den overføres hit til dette webhotellet jeg har nå. Det er altså Pro ISP sitt webhotell jeg har gått over til. Så jeg må nå bygge opp nettsiden min helt fra bunden av igjen. Og jeg vil nå bruke Word Press sin nettside bygger. For om jeg flere ganger må bytte webhotell vil jeg da kunne lettere flytte nettsiden direkte uten at jeg må bygge den opp på nytt. Jeg vil også kunne ha sikrehetskoppier av nettsiden på min egen data.

Det vil derfor ta litt tid før denne nettsiden er oppe å går for fullt. Men jeg jobber litt med den hver kveld så litt og litt vil dere merke at siden får innhold.

 

Dette innlegget ble publisert i siste nytt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.